Woonsalon - Dé woonbeurs van tilburg

De Woonsalon is er voor iedereen met woonwensen. Heeft u verbouwplannen of bent u op zoek naar een huurwoning, bouwkavel of een nieuwbouwhuis in de regio Tilburg? Zoekt u een creatieve architect, een interieurstylist, groenontwerper, hypotheekadviseur of bouwspecialist?

Kom dan op vrijdagavond 4 november of zaterdag 5 november 2016 naar de Koepelhal voor gratis advies en inspiratie. Met één beursbezoek kunt u 101 ideeën opdoen, shoppen bij diverse pop-up stores en een totaalbeeld krijgen van talloze woonopties in de regio. U bent van harte welkom!

Toegang
De toegang is gratis. Onder onze bezoekers verloten we ook dit jaar weer diverse leuke prijzen. Daarvoor is uw (vrijblijvende) aanmelding noodzakelijk. Aanmelden verplicht uiteraard tot niets.

Openingstijden
De Woonsalon is geopend op:
- Vrijdag 4 november 2016 van 18.30 tot 20.30 uur
- Zaterdag 5 november 2016 van 11.00 tot 15.00 uur

Route en parkeren
De Woonsalon vindt plaats in de monumentale Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone (vlak bij het centrum en centraal station).

Met de auto: De Koepelhal ligt op de hoek Besterd - Burgemeester Brokxlaan in Tilburg. Het adres van de Koepelhal is Burgemeester Brokxlaan 2. In de directe omgeving van de Koepelhal zijn talloze parkeermogelijkheden. U kunt parkeren op het parkeerterrein naast de Koepelhal of aan de Burgemeester Brokxlaan. Andere opties zijn het NS plein, de Besterd of in parkeergarage Tivoli 013 (naast het Interpolis gebouw). Overal heeft u een parkeerkaartje nodig.

Met de fiets: U kunt de fiets stallen rechts van de ingang.

Met de trein: Vanaf station Tilburg Centraal loopt u in 10 minuten naar de monumentale Koepelhal in de Spoorzone. Als u het station uitloopt, gaat u linksaf en volgt u de Spoorlaan. Na 500 meter gaat u op het kruispunt links onder het spoor door, u ziet links de Koepelhal liggen. U volgt het hekwerk 200 meter en vervolgens ziet u links om de hoek de ingang.

Wonen midden in de natuur tussen het beekdal en de bosrand
Tweekappers en vijf-onder-een-kapwoningen